Rosendahl

När det kommer till designade köksartiklar finns den en rad olika märken i olika prisklasser och kvalitet. Ibland är det svårt att veta vad som är bra och dåligt. Ett märke som dock är otroligt bra, och som därför används mycket inom restaurangbranschen, är det danska märket Rosendahl. Väldigt bra kvalitet som också är snyggt och väldigt prisvärt.
I utbudet hittar du karaffer, glas, peppar- och saltkvarnar, skålar - ja, allt du kan tänkas behöva.

              

Rosendahl grundades av Erik Rosendahl, som startade företaget med visionen att bli ett att Danmarks ledande designer-företag, vilket han också lyckats med. 2005 lämnade han över rodret till sin son Henrik. Genom åren har de arbetat med en rad kända designers så som Ole Palsby, Lin Utzon och Flemming Bo Hansen. Rosendahl är utan tvekan ett av Danmarks ledande företag.

// Ny Design
www.nydesign.se


Picknick-tider

Äntligen är sommaren här på riktigt! Det är så härligt med värmen och de ljusa dagarna. All tid man numera kan spendera ute i det underbara vädret. Vad är egentligen bättre än en picknick under bar himmel med goda vänner eller familjen?
Ny Design har vi allt möjligt för att göra picknick-turen fulländad - vi har picknickfiltar, badlakan, glas, juicekaraffer, strandväskor och mycket annat kul! Gå in i vår  webshop och titta lite närmare och kika även in Veckans Vara!

              
Ha det skönt i sommarvärmen!

// Ny Design
www.nydesign.se


RSS 2.0