Sätt färg på tillvaron!

Nu i vår är det mycket färg som gäller. Grönt, orange och lila är några heta färger just nu. Är du en av dem som har inte riktigt vågar köra fullt ut på mycket färg, eller om du kanske inte riktigt vet hur du ska få in färg i ditt stilrena hem helt i vitt, så har vi ett bra tips. En enkel matta i färg kan göra en otrolig skillnad i vilket rum som helst. Det behöver inte vara någon stark färg, även om det är otroligt snyggt, utan en matta i ljus sorbet eller äppelgrönt kan bli en härlig kontrast. 
Är du sugen på att fräscha till ditt badrum med något nytt så ska du titta närmare på Etols matta Rasta som finns i hela tjugo stycken olika färger. Rasta är en gammal favorit som fortfarande är helt rätt. Den är sammansatt med fransar i mjuk bomullschenille och den finns i tre olika storlekar, 55 cm, 70 cm och 120 cm (rund) och 50x80 cm samt 70x120 cm (rektangel). 
En annan matta som är helt underbar, som även den kommer från Etol, är Metallic. Den är tillverkad av glansiga trådar i silkpolyester som gör matta otroligt effektfull och snygg. Helt underbar!
Letar du efter den perfekta mattan som tål lite spill till köket så är platsmattorna från Horredsmattan helt rätt. Den är både tuff, snygg och praktisk - lätt att torka av och den tål även maskintvätt. 




image54



// Ny Design
www.nydesign.se

Kommentarer
Postat av: Annika

Kul att ni kommit igång med bloggen:)

2008-03-17 @ 22:36:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0