Textilfrossa

Textilier betyder så mycket i ett hem. På sommaren kanske man vill skapa en svalare atmosfär, och då kan man välja att inreda med textilier i lite svalare kulörer. Och nu till hösten kan det vara skönt med lite värmande textilier, med mustiga färger exempelvis, eller varför inte mönstrat?
För er som känner att det kan vara svårt att veta hur pass mycket man kan blanda när det kommer till mönster är den viktigaste utgångspunkten färgskalan. Är textilierna inom samma färrgskala så de harmonerar är det bara att köra på =)

  






Vi hade för en vecka sedan en textilkväll här på Ny Design då Joakim Snygg från Arvidssons Textil var här och visade upp nya, härliga tyger och gav lite tips och råd om vad som fungerar. Alla de läckra tygerna som visades upp då finns nu i butiken och vår webbshop. Man blir verkligen sugen på att sy upp massa nytt inför höst/vinter! =) Här kommer ett litet smakprov:  

















Tygerna säljs som metervara och kostar 150:-/metern. =)

// Nathalie
www.nydesign.se






Bortbjuden ikväll?

Det är ju alltid kul att ha med sig något litet när man blivit bortbjuden någonstans. Behöver inte vara något märkvärdigt, men ändå som en liten tack för inbjudan. Här kommer några tips som vi tycker passar perfekt!

Pluring. Har nämnt den tidigare här i bloggen, och den kan inte nämnas tillräckligt. Vem skulle inte uppskatta att få en Pluring? =)  45:- (svart eller vit) 55:- (krom) och 79:- (kitchen).

     


Mini Lanterna. Söt liten lanterna på 10cm som är jättehärlig att ge bort nu höst när mörkret faller på allt snabbare. 45:-




Fleecepläd. Mjuk och underbar fleecepläd att krypa under på kvällskvisten när det börjar bli lite kyligt. Just nu 50:-!





Dryckeshållare. Perfekt gåva till de som tycker om att vara utomhus. Fungerar året runt för alla utflykter och picknickar. 75:-




Fridge Monkey. Fridge Monkey har vunnit många priser för sin smarta design som hindrar flaskor och burkar från att rulla runt i kylen. Du kan stapla både burkar, vinflaskor etc om vartannat. Ordning och reda i kylen! 89:-






Hoppas ni fick lite idéer! =)

// Nathalie
www.nydesign.se

 

   

 


Höstmys

Nu är det verkligen både synbart och kännbart att hösten är här. Det är rött, gult och grönt överallt. Personligen tycker jag att hösten är riktigt mysig. Att ta riktigt långa höstpromenader för att sedan komma hem o krypa upp under en varm filt och värma sig en kopp rykande hett te och tända massvis med ljus och bara vara. En perfekt höst-dag tycker jag. =)

I butiken kommer det titt som tätt in nya produkter inför hösten. Som vi skrev i förra inlägget har vi äntligen fått in Pluring - den smarta kökprylen. Sen har vi även fått in nya, underbara smycken, härliga hösttyger och vackra lyktor både för inom- och utomhusbruk. Kom och ta er en titt! =)

       
Hänge älskad m. kristall-berlock, 299:-




       
Armband, 280:-





Metervara från Arvidssons Textil, 150:-/m




Marschall-lyktor, liten 100:-, stor 150:-







Lyktor, liten 95:-, mellan 200:-, stor 250:-



// Nathalie
www.nydesign.se

 


Smart köksdetalj!

Vi har fått många förfrågningar angående denna smarta produkt, och nu kan vi äntligen säga att den är på väg! I slutet av veckan kommer vi att få in den omtalade Pluring. (Finns redan nu att beställa i vår webbshop.)

Pluring är en supersmart produkt designad av Camilla Ljunggren. Alla är vi väl trötta på att ha disktrasan hängandes över kranen i köket? Med Pluring slipper du det! Den har stark dubbelhäftande tejp på baksidan för enkel uppsättning - inga skruvar behövs, och den håller disktrasan ordentligt på plats, Du trycker bara in disktrasan i hålet, och den stannar kvar. Den fungerar lika bra till handdukar. Finns i svart och vit samt krom, som kostar lite mer.

Svart och vit  45:-, krom  55:-

Sen kommer vi även få in Pluring Kitchen där du förutom disktrasan också får upp diskborsten och exempelvis skalaren. Väldigt praktisk oavsett kök!

Pluring Kitchen  79:-


// Nathalie
www.nydesign.se


Lyckad releasefest för Jobbman

Igår gick releasefesten av stapeln, Jobbman har gjort världspremiär.


 
Boken finns att köpa i vår webbshop till premiärpriset 95:- en vecka,
sedan kostar den 125:-



Alla barn var fascinerade av Jobbman


Alla kunde rita bilder från Jobbmans målarbok


Brandmännen kom med brandbilen och hälsade på kollegan Jobbman


Jobbman bjöd på korv med bröd


Författare Anja Ek (gömd på bild) och illustratör Annica Nilsson skriver autografer så det glöder om pennan

Anjas och Annicas söner har skrivit text och musik till Jobbman-låten som framfördes live denna kväll. Duktiga ni är killar! Hur ni kan lyssna på den återkommer jag med när den finns tillgänglig.

 


Trevlig helg!
Kram
Linda
Ny Design


Wallprints, wallstickers och andra snygga väggdekorer

Känner du att du är sugen på förändring där hemma men inte riktigt vet vad du vill göra? Då kan jag tipsa om massvis av härliga väggdekorationer som garanterat lyfter den tristaste vägg! 
I vår webbshop har vi fått in väggord, wallprints, wall-tattoos och wallstickers som snabbt och enkelt förändrar ett rum.


Wallprints


Wallslogans eller väggord


Walltattoos


Wallprints

Väggorden är väldigt lätta att applicera och fäster på alla plana ytor som väggar, tak, fönster, speglar och möbler. Wallprints förändrar du snabbt och enkelt ett rum, det är den nya inredningsdekorationen för större väggytor. De är självhäftande och passar på alla jämna ytor. Vackra motiv som skapar en underbar känsla i ditt hem.

Have a nice weekend!
önskar
tjejerna på Ny Design


Supergott med smak av rosmarin

Måste tipsa er om något nyupptäckt i matvaruhyllan
Delicate thin crisp från wasa med smak av rosmarin och salt, mmmmmmm så gott!


Dom är lika goda att knapra på dom som dom är



/
Gonatt och kram
Linda
NY Design


Nya smycken på ingång

Åå så vackra!
Jag vill ha alla, hur kan det vara så roligt med smycken? Svaret är: vet inte, det bara är så. Man kan ju aldrig på för många :)

Dessa kommer från C STHLM och värmer verkligen inombords.

















Älskad. Detta är ett hängsmycke som man kan köpa antingen med halskedja eller utan om man vill hänga flera på samma kedja. Roliga för man kan ju variera lite och göra sina egna smycken. På ena sidan står älskad, på andra sidan vän, mamma eller ängel. Med eller utan pärla och sten hängande.



Här är min personliga favortit, vem vill inte påminnas om att vara älskad varje gång man sneglar på fingret? ;)
I like!

Armband i samma serie med samma pärlor och stenar som hänget på smycket.
Här kan man även knipsa av hänget om man inte alltid vill ha det på.

Det som är så roligt med denna serie är just det att man kan byta ut, variera kedjor, hänga flera på samma eller vad man nu tycker om.
Håll utkik i webbshoppen, de dyker snart upp :)
www.nydesign.se

Kram och gonatt!
Linda
Ny Design


Månadens pocket i samarbete med BOKIA

På Ny Design kan du köpa månadens pocket för 49:- som är ett samarbete med BOKIA i Karlskoga, Spongs Bokhandel.
En ny titel och kategori varje månad, så följ oss på hemsidan eller här på bloggen.



Sirila gentlemän sökes. Vi är två ensamstående damer, 81 och 79 år, varav en är lite halt. Vi söker var sin manlig vän. Vi vill gärna att ni bor i Tomelilla eller dess närhet och har bil så ni kan köra oss till Kivik när fruktträden blommar. / Sista försöket /.

Nu börjar äventyret! Alma och Margit vet inte riktigt vad sirila betyder, men det ser bra ut i kontaktannonsen, och nu väntar de ivrigt på svar. I väntan på trevliga män vänder Alma och Margit upp och ner på Solgläntans äldreboende där de bor temporärt. Deras hus ska jämnas med marken av Tomelilla kommun och i väntan på lägenheter bor de på pensionärshemmet. Där väntar utmaningar:
Den bitska föreståndaren Ulla vet inte vem hon tampas med när hon trilskas med damerna, och oppositionsrådet Kjell får också sina fiskar varma. Gamla damer sitter inte där man sätter dem!

Skriven av Karin Brunk Holmqvist

Det är ruskväder här så jag ska allt ta mig hemåt (utan paraply) och krypa ner under en filt med boken.
Trevlig kväll!

Kram
Linda
Ny Design


"Kom i kontakt med..."

Så heter denna produkt som visades för första gången på marknaden.
Titta på den här till exempel - Kom i kontakt med Stockholm.
Skarvsladden har alltså en bild av Stockholms tunnelbanelinje :)


Nu är inte detta världens bästa bild, jag tog den på mässan. De är så rykande färska så det finns inga pressbilder ännu.

Kom i kontakt med New York heter den röda, sen är det de svarta och vita som är lite mer diskreta. Bara snygga så att säga.
Malin Eliasson Sahlin heter den fantakstiska designern.

Dessa kommer hem först om några veckor men de finns redan nu att beställa i webbshopen 149:-
Ligger i kategorin Inredningsdetaljer

Nu ska jag hem och rensa svamp i solen, härligt!
Kram på er
/ Linda
Ny Design

RSS 2.0