Fatboys hängmatta, vilken dröm!

Nu när solen äntligen är här igen tar man varje tillfälle man får att tillbringa tid ute i solskenet. Värmen, färgerna och ljuden, det är så härligt med vår!


En perfekt plats att tillbringa tid i är en hängmatta, skönt och avslappnande. Men, alla har inte möjlighet att ha en hängmatta då de inte har några träd att fästa den i.... Fatboys hängmatta passar då helt galant då man inte behöver några träd, hängmattan hängs i en lättmonterad ställning! Varför inte ligga och njuta ute i solen med din partner, barn eller barnbarn - hängmattan klarar nämligen en maxvikt på 150 kg och är 280 cm lång och 140 cm bred. Passar perfekt att ligga två i!
Tyget är tillverkat av kraftig nylon som är både smuts- och vattentåligt och den är uv-tålig - den kan stå ute i solen utan att blekas i färgen!  Den finns i åtta stycken härliga färger! Det kan egentligen inte bli bättre =)


                                  


// Ny Design
www.nydesign.se

Loxwood!

            


Startar bloggen med bilder då bilder alltid säger mer än tusen ord....

Loxwood är ett franskt och mycket välkänt märke som står för stil och kvalitet. Deras produkter kostar en aning men samtidigt är det något som du kommer att ha kvar länge. Helt klart en bra investering.
Väskorna på bilderna är i flätat skinn och har ett blommigt foder, vilket är helt rätt just nu. Det finns också portmonä och plånbok i samma design som matchar perfekt med väskorna. Dessa väskor är en modeintresserads dröm, de är ju helt underbara!

Inom kort kanske de går att få tag på hos oss på Ny Design, vi återkommer när hundraprocentigt beslut är fattat. =)  

// Ny Design
www.nydesign.se

Mia Törnblom

Alla har vi nog någon gång haft en tid i livet då vi tvivlat på oss själv eller ett beslut vi tagit, då vår självkänsla inte riktigt har varit på topp.
"Med låg självkänsla spelar det ingen roll vad vi erövrar eller hur högt vi når - vi kommer ständigt att vara rädda för att misslyckas. Vi kan inte heller uppskatta vad vi uppnått utan måste hela tiden uträtta mer. Vi klarar varken av komplimanger eller kritik - och i slutändan förlorar vi vår livslust." - Mia Törnblom.

Mia Törnblom är kvinnan bakom böckerna Självkänsla nu! och Mera självkänsla! som blivit stora succéer runt om i Sverige. Hennes böcker handlar om att bygga upp sin självkänsla och den väsentliga skillanden som finns mellan självförtroende och självklänsla. Hon berör ämnet på ett enkelt och seriöst sätt med en humoristisk ton. Relationen med dig själv är den allra viktigaste och kanske är det dags att börja vårda och behandla den med samma respekt och kärlek som med andra.....

image15      image16


Dessa böcker är otroligt inspirerande och givande och vi på Ny Design vill verkligen tipsa alla om att läsa dem.
Vi samarbetar med Spongs Bokhandel som ingår i Bokia så dessa böcker finns även att köpa på www.nydesign.se

// Ny Design

Enkel uppiffning

Att ordna ett fräscht och trendigt kök är inte det lättaste, och ofta inte heller så billigt. Bor man i hyresrätt får man inte heller göra precis som man vill. Tips på ett billigt, enkelt och fysiskt lätt sätt att piffa till det är köpa kakeldekor med mönster på eller i någon härlig färg! Funkar också kanon i badrum, två flugor i en smäll! Självhäftande, snygga, lätta att både sätta dit och ta bort - pricken över i:et helt enkelt.image18image19
image20
// Ny Design
www.nydesign.se

Härligt med färg!

Nu börjar våren komma och vi på Ny Design njuter i fulla drag! Det är så härligt med alla färger och former som kommer nu med våren och vi vill helt enkelt dela med oss av våra känslor. Håll till godo!

                                   image21     


// Ny Design
www.nydesign.se


Kreativ Insikt

"Jag vill inspirera till stora tankar i den lilla världen." - Carolina Gårdheim, grundare till Kreativ Insikt.
För några år sedan gick Carolina i väggen och tog sig då en riktig funderare över livet. Vad är egentligen viktigt i livet, följer jag mitt hjärta? När hon gjorde det kom tio insikter till henne, hennes egna budord. Var sann, var en vän, Du vet, Ha tillit till dig själv, Älska, Le, Var här, Det är ditt liv, Lyssna till ditt hjärta och Följ dina drömmar. Detta var starten för Kreativ Insikt. Carolina ville uppmärksamma detta för flera människor, inspirera folk att följa sina hjärtan och skapa liv som bygger på lust, glädje och kärlek. Därför började hon att formge böcker, vykort och andra vackra vardagsting med viktiga budskap och påminnelser. Hennes produkter finns att hitta hos bland annat Ny Design, och mer info om produkterna hittar du på http://www.kreativinsikt.se/. Produkterna är otroligt vackra och budskapen som de förmedlar är otroligt viktiga. En perfekt gåva till dig själv eller någon som står dig nära.     

// Ny Design

http://www.nydesign.se/


RSS 2.0