En natt på hotell....

Jag älskar hotellvistelser. God mat, bra service och vackra, härliga miljöer. Tänk dig då att slå ihop allt det tilsammans med ett av dina största intressen - design. I Stockholm hittar man Nordic Light Hotel - ett riktigt designhotell.



Nordic Light Hotel ligger mitt i centrala Stockholm och är medlem i den internationella sammanslutningen Design Hotels. Inredningen i hotellet har hämtat inspiration från det grundläggande nordiska elementet - ljus. Resultatet är enkelt, rent och transparent i färg och form och en ljussättning i ständig förändring.

Hotellet har 175 rum i tre stycken olika rumskategorier: standard, superior mood och deluxe mood. Alla inreda i senaste designen och med en imponerande ljussättning.

                    




Hotellets bar och lounge är precis lika imponerande när det kommer till inredningen.


              



Det finns även en amerikansk vinkällare med en av Europas största samling av amerikanska viner, på 10:e våningen, med häpnadsväckande utsikt, finns 8 exklusiva, moderna och väldesignade konferenslokaler med all nödvändig teknisk utrustning samt egen reception med personlig service. Du kan även testa på ljusterapi, avnjuta tid i den stora relax-avdelningen eller boka tid med hotellets egen personliga tränare.

Visst vore det häftigt att ta in ngn natt?

// Nathalie
www.nydesign.se


Kommentarer
Postat av: Trisia

Nice ;)

Fin blogg :D

2009-07-13 @ 12:24:57
URL: http://jussiochtrisia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0