Trendinspiration inför Formexmässan

Nu vill jag bara åka på mässan, har suttit och läst den digitala tidningen och jag lyfter nästan från stolen.
Här kommer några urdrag för att inspirera er :)
Vårens tema - Creative FlowKriserna byts ut mot försiktig optimism i vår omvärld helt plötsligt. Förändring är möjlig. Lusten har återkommit. Vi vågar. Den kreativa kraften styr.

Trendspaningen ser färgglad och initiativrik ut, positiva vindar blåser in. Och, det visar sig inte bli dyra designklassiker som drar, i så fall lite kantstötta vintageexemplar. Vi vill åt känslan av bohem, akademiker, konstnär med outgrundliga inspirationskällor i form av böcker och tidningar.
Vi visar vår identitet genom att glömma det perfekta städade och ger plats åt oss själva. Tar tid för kreativa uttryck. Sen om det är genom måleri, trädgårdsarbete på storstadens trottoarer eller genom matlagning vi får utlopp för vår skaparlust är upp till oss. Så länge man delar med sig och bjuder på inspiration.
Sofistikerat, avslappnat och ostädat.

Lagar och förordningar om hur färg ska användas är som bortblåst. Kreativiteten är personlig och ofelbar. Så, låt alla världens färgpixlar inspirera dig. Låt ditt kreativa flow flöda fritt och sätt färg på din omvärld.Trevlig kväll!

Kram Linda
www.nydesign.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0