Variera påskbuffén, det ska jag göra..
Ja visst är det väl så att buffén på påskbordet är ganska likt julbordet?
Det är jättegott men det gjorde ju inget om det var en liten ny smakupplevelse :)
Passande, för idag fick jag mail från Hemmets Journal, som jag prenumererar på nyhetsbrev ifrån, och fick tips på just detta.
Många intressanta recept måste jag säga. Bild och rubrik bjuder jag på, och efter det hittar du länk till alla recept.
Jag önskar er alla en Glad Påsk!
Smördegsbakelse med ansjovis
Currysill med ägghalvor
Kallrökt lax med pepparrotsgrädde
Sallad med nobisdressing
Broccoli- och purjolökspaj
Persilladestekt kycklingfilé med örtsås
Örtmarinerade påskskinkrullar
Grahamsbullar
Chokladmousse med passionsfruktsgrädde
Till alla recept..
Kram
Linda
www.nydesign.se
Det är jättegott men det gjorde ju inget om det var en liten ny smakupplevelse :)
Passande, för idag fick jag mail från Hemmets Journal, som jag prenumererar på nyhetsbrev ifrån, och fick tips på just detta.
Många intressanta recept måste jag säga. Bild och rubrik bjuder jag på, och efter det hittar du länk till alla recept.
Jag önskar er alla en Glad Påsk!
Smördegsbakelse med ansjovis
Currysill med ägghalvor
Kallrökt lax med pepparrotsgrädde
Sallad med nobisdressing
Broccoli- och purjolökspaj
Persilladestekt kycklingfilé med örtsås
Örtmarinerade påskskinkrullar
Grahamsbullar
Chokladmousse med passionsfruktsgrädde
Till alla recept..
Kram
Linda
www.nydesign.se
Kommentarer
Trackback